Dakwerken particuliere woning in Dilsen

Eind vorige week zijn we gestart aan de dakwerken van een nieuwbouw in Dilsen-Stokkem. Deze moderne woning werd op anderhalve dag volledig waterdicht afgewerkt.
Eind vorig jaar kwam de klant bij ons om de plannen te overlopen en een voorstel voor de dakbedekking uit te werken. Zij hadden vertrouwen in ons werk en gaven ons de opdracht om de dakwerken voor hun nieuwe woonst uit te voeren.


Vorige vrijdag werd gestart met het plaatsen van een dampscherm in roofing, om vervolgens een PIR isolatie te plaatsen van 20 cm dik boven de woning, voorzien van tand en groef om een betere aansluiting tussen de isolatieplaten te garanderen en 6 cm isolatie boven het overdekt terras. Hierna volgden de plaatsing van 2 lagen roofing, waarbij de eindlaag is afgewerkt met een hoogwaardig en esthetisch fraai granulaat. Tot slot werden alle randen afgewerkt met een aluminium dakrand in mat zwart. Fraai werk en op naar de volgende werf! Hieronder nog enkele beelden van het afgewerkte dak:


MEEST RECENTE POSTS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons