Over ons

hendrix dakbedekking

Over ons

over ons

Specialist in het isoleren en afdichten van platte daken

Hendrix Dakbedekking is een familiebedrijf uit Limburg dat zich specialiseert in het isoleren en afdichten van platte daken. Meer dan 60 jaar ervaring gespreid over vier generaties in woningbouw, industriebouw en openbare werken zorgt ervoor dat wij dé betrouwbare partner zijn voor uw project en kan u rekenen op onze expertise.

Ons bedrijf

Hendrix Dakbedekking legt zich toe op het isoleren en afdichten van platte daken van klein tot groot. Ons familiebedrijf dat sinds 1957 bestaat is toe aan de vierde generatie dakdichters en  wordt sinds 2020 geleid door Sander Hendrix, die samen met zijn team van professionele dakwerkers instaat voor het uitvoeren en afwerken van alle nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren, bouwbedrijven, openbare instellingen en projectontwikkelaars.

Met Maaseik als uitvalsbasis voeren wij werken uit in zowel Nederlands als Belgisch-Limburg, maar ook in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Luik. Als expert op het vlak van platte daken zijn wij gespecialiseerd in het gebruik van roofing, EPDM, PVC, PIB en groendaken. Meer info over de gebruikte materialen vindt u hier terug.

Heeft u bouwplannen of misschien
​​​​​​​wel verbouwingsplannen?

Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen heeft over bepaalde materialen of graag wilt weten over welke mogelijkheden u beschikt, neem snel contact met ons op.
​​​​​​​
​​​​​​​We bezorgen u graag de gevraagde informatie aan de hand van een gratis offerte voor de dakwerken.

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons