De zomer, hét moment voor een dakrenovatie!

dakrenovatie, zomer, platte daken, Hendrix

De leukste en warmste periode van het jaar is opnieuw aangebroken, de zomer! Barbecuen, zwemmen en feesten zitten standaard in het takenpakket. Maar wist je dat de zomer ook de ideale periode is om je dak na te kijken of onder handen te nemen?

Vergeet zeker niet om je dak regelmatig te controleren op scheuren, lekken of mogelijke slijtage. Daarnaast kan je ook eens nakijken wat er zich onder het dak afspeelt. Een controle van de staat van het dak en de aanwezige isolatie mag zeker niet ontbreken.

Verstopte goten

Bladeren en takken kunnen de dakgoot gemakkelijk verstoppen. Daarom maak je de afvoer best zo snel mogelijk leeg om schade of schimmel aan de muren of binnenmuren te voorkomen. Bij platte daken is het zeer belangrijk om de afvoer regelmatig te controleren. Het water kan al snel blijven staan of zelfs overlopen.

Twijfel jij over de toestand van jouw plat dak? Dan maak je best zo snel mogelijk een afspraak met een specialist. Wij komen graag bij je langs voor een grondige controle op scheuren, krimp en openstaande naden. 

Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

MEEST RECENTE POSTS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons