Is PVC geschikt voor mijn dak?PVC is één van de meest gebruikte materialen van dakbedekking. Het wordt voornamelijk toegepast op platte daken, en is daarbovenop waterdicht en milieuvriendelijk. Ook in onderhoud zal je tevreden zijn: een PCV dakbedekking heeft weinig onderhoud nodig. 

PVC is dun en goedkoper dan roofing en EPDM, maar ook minder duurzaam. Het is dus een goede budgetoplossing, maar houd er rekening mee dat PVC sneller aan vervanging toe is dan bitumen en EPDM. PVC gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee, en zelfs iets langer als u het dak regelmatig onderhoudt.

Een goede isolatie, afwatering en uitvulling van je plat dak zijn veruit de belangrijkste voorwaarden voor een duurzaam resultaat. Ook een correcte plaatsing is belangrijk. Kies dus voor een aannemer met ervaring, zoals Hendrix Dakbedekking. Met onze 30 jaar ervaring ben je gerust van een goede kwaliteit, plaatsing en kennis van zaken.

Maak kennis met Hendrix Dakbedekking

MEEST RECENTE POSTS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons