Is mijn EPDM dak bestand tegen alle weersinvloeden?Een EPDM dakbedekking is enorm stevig en biedt een extra bescherming voor jouw dak. Het is daarnaast waterdicht en vliegvuurbestendig, waardoor we kunnen zeggen dat het bestand is tegen alle weersinvloeden! 

De voordelen van een EPDM dakbedekking

Rubber is vliegvuurbestendig, hierdoor gaat de brandveiligheid van het dak omhoog. Dankzij de naadloze plaatsing is het materiaal ook zeer waterdicht. Zo verminder je de kans op scheuren en lekken in je dak.

EPDM is daarbovenop licht en kan snel geplaatst worden. EPDM is naadloze dakbedekking, geschikt voor alle soorten opbouw: losliggend, gelijmd of mechanisch bevestigd.

Langere levensduur van jouw dak

Het grootste voordeel van een EPDM dakbedekking is de extreem lange levensduur. Uiteenlopende onderzoeken tonen aan dat EPDM decennialang meegaat. De oorzaak hiervan wordt gevonden in unieke materiaalkenmerken zoals een grote UV- en temperatuurbestendigheid

Dit heeft met name te maken met de grote elasticiteit van het materiaal, waardoor het uitzetten bij warmte en het krimpen bij koude niet leidt tot breuken of scheuren. Een EPDM dak gaat hierdoor vele jaren mee, ongeacht de weersomstandigheden gedurende diezelfde periode. 

EPDM dakbedekking van Hendrix Dakbedekking

Hendrix Dakbedekking werkt met 2D en zelfs 3D EPDM die volledig op maat wordt gemaakt. Dit maakt het mogelijk om de EPMD uit één stuk te plaatsen.

Bescherm jouw dak met een EPDM dakbedekking

MEEST RECENTE POSTS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons