De eerste stap in benoverenBenoveren staat voor beter renoveren en kan je heel wat besparen. Door slim te benoveren, kan je namelijk heel wat energiekosten voorkomen en zal je beter scoren op je energieprestatiecertificaat of EPC, waardoor ook de waarde van je woning stijgt. 

Benoveren: begin met dakisolatie

De eerste stap bij benoveren is dakisolatie: door je dak te isoleren, verspil je minder energie, wat ook je portemonnee ten goede komt. 

Een goede dakisolatie en dakrenovatie hebben een enorme impact op je energiefactuur: door jouw dak te isoleren of te renoveren, kan je meteen genieten van een lager energieverbruik, en dus ook een lagere energiefactuur. Ook groendaken zorgen voor extra isolatie, verlengen de levensduur van je dak én beschermen jouw dak. 

Bij een bestaand dak wordt er een nieuwe bijkomende isolatielaag geplaatst op de bestaande dakafdichting om het dak te isoleren. Ga je bouwen? Dan zal de dakisolatie geïntegreerd worden bij de opbouw van je dak en woning. 

Voor elke energiebesparende ingreep krijg je een premie van de Vlaamse overheid, waardoor je de investering nog sneller hebt terugverdiend. Via deze link krijg je een overzicht van de premies voor benoveren

Wil jij benoveren? 

Laat je dakisolatie over aan Hendrix Dakbedekking, al 62 jaar gespecialiseerd in dakwerken.

Ontdek wat hendrix Dakbedekking voor jou kan doen

MEEST RECENTE POSTS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over welke mogelijkheden u beschikt, of heeft u vragen over bepaalde materialen, neemt u snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons